Az én sztorim, avagy ki vagyok én?

A nevem Nagy Zoltán.

Proaktív Coach.

Partner, társ, szülő és barát, de ami a számodra a legfontosabb, szövetséges a megvalósításban. Szívesen dolgozom együtt olyan emberekkel, akik a nehéz körülmények és a folytonos akadályok ellenére hajlandóak küzdeni, hisznek magukban, kitartóak és elkötelezettek a változás irányába

Vágjunk is a közepébe!

Öt évvel ezelőtt, mindössze két zsák ruhával egy betegeskedő öreg Suzukival, és rendkívül nagy reményekkel érkeztem Budapestre. Mondhatnám, hogy 33 évesen a nulláról kellett újrakezdenem, de ez nem lenne igaz. Ugyanis ebben az időszakban a nulla alatt volt a helyzetem szinte minden tekintetben. Csak a remény volt, hogy itt majd jobb lesz. 

Négy hónap elteltével, egy Vasárnap este rájöttem, hogy a remény nem éppen a legjobb barátom.

Ültem ott, a hév megállóban, a Müpa és a Duna között, Vasárnap este négyheti folyamatos, pihenőnap nélküli munka után, az enyhén szakadt melós ruhában. Elmélkedtem, gondolkodtam órákon keresztül. Nem láttam értelmét annak az útnak, amin akkor voltam. Viszont azt sem láttam, hogyan változtathatnék. Akkoriban nem voltam tisztában azzal, hogy a változás kulcsa ha célirányosan és felelősségteljesen cselekszünk, sőt azt sem tudtam, hogy léteznek olyan módszerek és eszközök, amikkel gyökeres változást hozhatok az életembe. Járok egy utat, amit jóval régebben kezdtem, de csak akkor, öt évvel ezelőtt tudatosult bennem, hogy találnom kell egy módszert, ami segít átírni azt a bizonyos forgatókönyvet. Egyetlen kérdés kavargott minden pillanatban a fejemben.

Hogyan tudnék változtatni azon, hogy abból is elegem van, hogy elegem van?

Ahogy kerestem a választ két dologra jöttem rá. Az egyik, hogy mekkora erő rejlik abban, ha tudjuk mit szeretnénk elérni és világosan megfogalmazzuk miért szeretnénk azt. A másik pedig, hogy találnom kell egy olyan eszközt, amely segít tudatosan cselekedni és felelősséget vállalni saját tetteim következményeiért . Az eltelt idő alatt több száz könyvet fogyasztottam, nagyon sok tréningen vettem részt, a gondolkodásmód és változás témaköreiben, elvégeztem több ehhez kapcsolódó Coach tanfolyamot, aminek az eredményeként már úgy formálhatom az életem változásait, ahogy szeretném. Eljutottam odáig, hogy találtam egy jól működő módszert, amivel hatékonyan tudok irányt mutatni az eredményes megvalósításhoz. Ma, már vizsgázott Proaktív Coach-ként én nyújtok támogatást azoknak az embereknek, akik ott tartanak, ahol én, 5 évvel ezelőtt.

Kezdjük el az együttműködést!

Ha neked is van olyan terület most az életedben,
ahol szeretnél változást elérni, de nem tudod hogyan, akkor...

...tedd meg az ELSŐ LÉPÉST, amely lendületet ad az elinduláshoz